Fortfarande inte tid, förlåt!

Känner mig fett dålig men har verkligen ingen tid över för bloggen just nu, måste få klart allt i skolan först!

Pöss på er!


Måndag = praktik = trött = dumt

Hej babes!

Bloggade inte igår eftersom jag pluggade i princip hela dagen och när jag inte pluggade hade vi gäster så det var fullt upp!

Idag va jag trött när jag vaknade och insåg att jag troligen inte kommer kunna göra matteprovet på torsdag...började på praktiken 09.30 och har vart ute med hundar tills typ nu. Är fett hungrig och känner att jag troligen kommer somna under vilostunden :(

Efter "jobbet" ska jag ringa en tjej för jag ska kanske börja gå ut med henne schäfervalp :) efter det ska jag plugga och sen duscha! Fett skönt! Känner att skolan verkligen tär på mig. Fyfan!

Jaja, vi hörs senare och jag lovar att uppdateringen kommer bli bättre efter denna vecka, allt är stress nu. Vecka 6/7 är de dessutom sportlov, som jag kanske (förhoppningsvis) spenderar i Norrland :) fyfan va kul! Känner att jag verkligen behöver koppla av och komma bort.

Puss på er!


Förra inlägget skulle publiceras 17.56

Vi sitter i soffan och flummar och väntar på downie! Chilling! Snackat med Alex har jag oxå gjort! Orkar inte skriva mer...

Pöss


För mycke idag...

Hej älsklingar, förlåt men det har varit fullt upp hela dagen!

Dagen började med att jag vaknade 7 , trött som fan för jag somnade 02.30 så frågade mamma om jag fick sova lite till, åkte till skolan lagom till lunch. Min projektgrupp och jag gjorde klart powerpointen sen ville läraren jiddra med mig. Hon tyckte jag kastade omkring min vattenflaska när jag tappade den, lackade när hon tänkte ta den..fyfan asso! När Naturbruk va slut bar de av mot idrotten och för jag inte hade ombyte fick jag gå med Victoria, Maria och Sara till en jävla bro fast vi fuskade och gick över isen :)

Åkte hem runt tre, kom hem och åt lite och snackade med mamma, hon har målat mina möbler Woho :D sen packade jag och böt kläder, nu sitter jag på pendeln påväg mot Älvsjö där jag ska möta Felicia och sen åka till Huddinge och möta Chelsea, gå och handla och sticka till chelseas brorsas lägenhet som vi har helt för oss själva för han är i Thailand :) ! Vi fick dock hans kåta katt på köpet...vi alla ska sova där, kolla på film och mysa :) härlig fredag!

Hoppas er fredag blir lika härlig!

Vi hörs antagligen senare ikväll!

Pöss!


Mina Fina ♥

Mina fina läsare!

Idag va skolan nice...Allt blev skoj och skämt för jag va så trött! Hade så oerhört kul! Matade djuren i skolan idag oxå och Slitz är så fin! (Majsormen) Han är hela 1,30 meter lång redan! Iaf! Påvägen hem på tunnelbanan satt en kille och snackade högt och tydligt i telefon om hans Diarréproblem...Skrattade fint åt det kan jag tala om!

Väl hemma la jag mig och läste lite medans mamma slipade mina hyllor och sängbord så just nu har jag en stol som sängbord, turkmode! Nu har hon målat dom oxå! Duktiga mamsi! Fick en tröja av henne idag som är megafin! Tänkte ha den imorn tror jag!

Har chattat med Alex och Chelsea ett tag oxå. Snart kommer väl mamma o säger att jag ska stänga av...om hon inte somnat vilket jag tror. :) Sötnosen! Tänkte ba slänga in ett inlägg. Blir ett till innan jag ska sova :)

Pöss och kjam!

Dime como olvidarte si no quiero alejarme.

Godmorgon kära bloggläsare!

Idag är inte bättre än igår, lika trött om inte tröttare...frågade mamma om jag fick stanna hemma men nej då! Imorn är jobbigast för då börjar jag 08.30 :( fuck!

Igår iallafall, inlägget som publicerades på dagen skulle publicerats på morgonen, vet inte varför det blev som det blev. Kom iallafall hem och somnade i min säng, vaknade med dregel på hela handen hehe jag är så fräsch! Låg och skrev med Alex oxå, vet inte varför vi aldrig snackar i luren längre, saknar hans röst ju :( kollade igenom gamla sms som vi skrivit oxå haha. Kaos, måste dock säga att de var gullig!

Träffade Merry på perrongen så vi snackade tills hon skulle av, den bruden alltså, hon har en speciell plats i mitt hjärta :') träffade förresten min gamla lärare idag när jag va ute me Ezter, jag blev jätteglad men sen förstörde han allt...konversationen:

Jag - hej Göran!
Göran - men hej Emelie! Jag ser att du har hunden med dig!
Jag - hehe jaaaaa!
Göran - trevligt, men vi syns!

Emelie är en av mina bästa vänner, vi är inte ett dugg lika, hon är smal, har kort hår och hon har absolut ingen hund! Haha fyfan, hade Göran som mentor i 3 år, känns inte så bra... Men men :)

Sitter på tväris nu, slutar 5 idag, extramatte :( vi hörs! Pussar på er! <3


Trött som få!

Som rubriken lyder är så jävla trött!! Sitter på tunnelbanan nu påväg mot skolan idag. Engelska på morgonen..kul. Skulle hellre legat hemma och sovit!

Igår iallafall. Rojda kom till mig vid 7 för hon behövde hjälp med sin uppsats, så satt och hjälpte henne, sen kom Abbe så satt vi och snacka lite. Dom gick vid 11 och jag gick ut med Ezter. Abbe va fett på..! Sen gick dom så snackade jag med Alex på Facebook och de va ju väldans trevligt :D somnade typ tolv men är fortfarande riktigt trött.

En tjej sitter och skriker i luren breve mig och helt plötsligt började hon snacka med mig...random! Ska till sjuksyster så fort jag kan när jag kommer till skolan för att kolla på såret där hunden bet mig, ifall jag måste få stelkrampsspruta. Vill inte men mamma sa så. Aja, får träffa tjejerna idag så blir lite glad iallafall :D

Nu är se Alvik! Vi hörs bloggisvänner, puss puss <3


Sho sho

Sitter här nu, somnade på vilostunden...Ofc. Fingret gör lite ont fortfarande, asso hunden drog ju inte tag och tugga på det utan jag skulle ta en pinne o leka med hunden och då tog hunden tag i mitt finger och pinnen samtidigt och höll fast där för hon trodde jag drog i pinnen, lilla lilla Sally!

Snackade med Abbe och han skulle komma runt 7 om han ens kommer, sp ska hem och duscha och sen göra mig duglig så jag kan visa mig för allmänheten...får se hur länge han hade tänkt att stanna, om jag hinner plugga eller inte...måste verkligen läsa boken (Marley och jag) som ska va klar om 9 dagar -.- men ska hyra filmen och se på den och sen skriva utifrån det. Så blir det som det blir...sen är det lite Naturbruk som borde göras men det får vi tid med i skolan, samma med matte. Ligger inte efter utan har bara saker att göra.

Slutar om 22 minuter! YEEEEES! Så jävla trött! Sitter i soffan med hundar som är minst lika trötta! Hörs senare

Pöss!


Förlåt för allt!

Goddag! Mår lite bättre nu, tack vare fina Chelsea!

Har lunch nu, vi va ute me hundarna i skogen förut och såklart bet hunden tag i mitt finger, blöder...satfläsk vad det inte va skönt ALLS! Satte på mig vanten för att ingen skulle se och gick, iskallt, jag vet!

Sitter i soffan och chillar nu med hundar runtom mig och lilla yorkien Hjalle i mitt knä! Mys! Slutar väl 16. Ska hem och duscha och sen plugga, Abbe kanske kommer idag, får se vad vi hittar på.

Det var väl allt för nu!

Pöss!


Tillägnad en person.

Känner mig som störstaste jubelidioten som går i ett par skor. Jag vet inte varför jag skrev allt som jag skrev till dig igår. Jag antar att det var för jag känner att jag kan berätta allt för dig. Denna gång gick jag över gränsen, jag berätta för mycket. Jag vill bara ta tillbax allt jag skrev men det är lite försent för det. Jag gillar verkligen dig och jag hoppas så innerligt att jag inte förstört det vi hade. För jag vill att det ska vara som innan! Du är en sån fin människa! Hata mig inte please!


...

Känner samma som igår. Påväg till dagiset. Hej!


Tillägg

Jag sumpar allt också. Allt som kan bli bra ser jag till så det inte går bra alls. Jag har chansen men tar den inte, failar totalt. Jag får ett finger men tar hela näven...Eller inget alls. Så trött på mig själv. Seriöst vafan gör jag? Vad håller jag på med? Vem är jag?

Världen är sorglig.

Jag är tragisk. Allt är skit. Vill ba försvinna. Vill inte va den jag är. Jag föddes med otur tydligen. Jag är allt jag inte vill va. Fyfan. Världen är fan sorglig. Deppmode. Pallar inte mer. Fml. Hej.

Bloggis <3

Hej vänner!

Sitter på hunddagiset nu och har lunch! Är helt slut, vi va ute i skogen och såklart skulle jag ramla...inte nog med att jag ramlade, en golden fick för sig att välta mig så kommer troligen ha värsta blåmärkena inom kort. Jobbargubbarna stog o garvade...ont som fan gjorde de!!

Hann inte skriva imorse för jag var så utomordentligt stressad! Vet inte vad som händer här mer, ska väl chilla me le doggies innan det är dags för nästa promenad.

Juste!! Dom har världens sötaste staffe här! Dör för henne, världens goaste! Labradorerna ligger och pruttar och det stinker äckel...usch och fy!

Vi hörs senare, känner att jag kommer dö när jag kommer hem iaf, Rojda kommer senare oxå!

Pöss! <3


Godnatt!

Ska sova nu för att orka upp imorn, ska upp 8! Godnatt på er <3


Sämst uppdatering i helgen ju :(

Hej babes!

Idag har jag kollat på Awkward hela dagen (ni vet serien) och snackat med Pablo samtidigt :) sen gjorde jag mig klar o klädde på mig sen åkte jag och mamma till syrran för att käka där :) de va skitgott men vet inte vad de va haha...

Efterrätt blev jordgubbar, dog så gott! Efteråt vid typ 21 åkte vi o lämna syrran. När ja kom hem blev de sängläge :)

Imorn är de praktik på hunddagis! Så pepp :D börjar 09.30 i blackan, sååå nice!!

Måste stänga av mobilen nu så ska smsa lite till me Alex tror jag :) hörs imorn mina bästa! <3

Pöss!


Tjo, Kungen här!

Fett sent nu..japp japp. Såhär kan de gå! Sitter i Skype med Pablo och smsar lite smått med Alex. Fryser som F***a! Bäddade precis ner mig och tror att jag ska sova snart...De va fan inte mycke roligare på datan.

Imorgon kära vänner har jag planerat att jag ska duscha och kanske ta en sväng förbi gymmet eller bara träna hemma...Vi får se hur de blir. Försökte ringa dom med Pacha idag men de svarade inte så ska väl ringa dom imorn igen...Ska även plugga antingen matte eller läsa lite av boken och skriva läsloggar till svenskan, eller naturbruk. Oj nu blev de mycke om skolan, fyfan! Nu ska jag stänga av datan o smsa me Alex, stängde precis med Pablo :)

Godnatt på er så hörs vi imorn, babes! ♥


Förlåt mig

Förlåt för jag inte bloggade mer igår! Hade iallafall en tragisk fredag, va o tränade på gymmet, kom hem o duschade sen kom Sofia och Marcus hit en liteb stund, när dom gick somnade jag. Somnade typ 19 o vaknade 20 gick ut me Ezter sen somnade jag och vaknade 03 och smsa med Alex tills typ 06, sen vaknade jag 14! Sov fan i 13 timmar helt död...

Idag iallafall chillade jag tills typ 16 då Alex sa att han skulle komma så stressade o gjorde mig i ordning sen va han här tills strax innan 19 för han ville inte träffa grannarna som kom 19, sötisen är blyg :') efter grannarna gick blev de att lägga sig framför Gladiatorerna!

Nu ligger jag ba i soffan och smsar, är grymt kissnödig! Ska kissa och sen lägga mig i sängen vid datan och se vad som händer där...hörs senare!

Pöss!


Det är fredag!!

Hej!

Sitter på tvären påväg till skolan, Travie McCoy spelas i lurarna och livet är bra, det är ju fredag! Ska träna idag med syrran oxå. Har Naturbruk och sen idrott sen är de att gå hem.

Vi får se vad helgen bjuder på, ska iaf ringa dom med Hunden Pacha och läsa lite bok, kanske räkna lite matte. Sen träffa lite folk, I guess!

Vi kommer iallafall att höras under dagen!

Och btw förlåt för att jag skrev så lite igår! Hade skrivit ett inlägg som aldrig publicerades, vet inte varför..skrev inte godnatt för att jag inte hann :)

Nu ska jag snart av så kommer nog uppdatera på Naturbruket.

Pöss!


Tjolahoppsan!

Sitter på svenskan nu med Hanna Kilander , rast om 2 min YAAY! Ville ba uppdatera lite. Undrar vad dagen bjuder på idag, efter skolan asso...Kanske träna? Fortsätta med rummet? Pyssla? Besök? jaja, eller bara sitta hemma själv...som vanligt. EMOMODE! Vet inte mer vad jag ska skriva!

Pöss ♥


Godnatt!

Det visade sig att jag började 09.30 istället för 09 blev sur men klarade mig. Dagen bjöd på mycket skratt tack vare tjejerna som gör allting mycket lättare!

Ligger och smsar med Alex nu och kan bara göra det en stund till innan manna tar mobilen för kvällen så godnatt så hörs vi imorn!


Livet är orättvist...

...och jag verkar va livets offer.

Är iallafall påväg till skolan nu, slutar 15. Livet är kaos och jag ger snart upp. Fuck allting.

Hej!


Pallar inte mer.

Den hemska saken hände en annan kompis inatt...pallar inte mer...allting brister, vet inte var jag ska ta vägen, är helt knäckt återigen. Hatar detta. Är helt hjälplös.

Hej!

Lever som en kung.

Tjo Bloggsi!

Sitter i sängen nu o chattar, har hjälpt mamma med maten för vi får gäster, grannarna kommer. Tyckte jag va så duktig så jag förtjänade en cider! Vi ska äta 15 över så får väl börja göra mig klar!

Är fortfarande skittrött, skitskola som tvingar upp mig så tidigt för EN fucking timme...

Aja lever lite som en kung just nu o har de chill men de ser väl skolan till att ändra på snart...Bajs.



Hörs sen babies! ♥

Sömntuta här!

Slutade 10 idag så kändes ganska jävla onödigt! Vi snackade bara om praktiken i en timme. Efter skolan gick jag med Victoria, Mollie och Michaela och käkade lunch på subban ( subway ), de blev standarden: sesam med kycklingbröst och tomat, gurka, sallad! Så jävla gött! Så vi satt där o snackade skit tills 11.

Mollie skulle till sin pappa så vi skulle ta samma tvärbana. Vi fick springa från torget för att hinna med den, haha fyfan va jobbigt de va asso båda va helt döda när vi kom på, alla stirrade haha! Åkte bussen med henne från centrum som stannar precis utanför mitt hus ;) allt för Mollsan :')

Kom hem vid 12 och möttes av en chockad mamma, hon trodde jag skulle sluta 15. Satte mig vid datan tills typ 13, sen blev det sängläge med Ezter och båda somnade bredvid varandra, min sötnos. Vaknade nu när mamma kom hem, så nu ligger jag här och bloggar och Ezter ligger på min mage ;)

Ska smsa syrran nu för att se om hon är vaken, mamma ville att jag skulle de, sen blir de att ringa dom med hunden ikväll. Inget annat är planerat, eller jo, jag ska träna!

Ojoj, lång inlägg, mycket att läsa för er ;) hörs senare!


Fan vad trött jag är!

Hej bloggisvänner!

Sitter på tunnelbanan nu för att åka till skolan. Åt precis upp min macka :) är så trött men ändå inte...somnade typ 2 igår så inte så konstigt kanske...va uppe och gjorde en lista på hur jag skulle träna haha. Är fortfarande lite depp över det som hänt men det kommer väl säkert gå över, jag menar, det gick ju bra! Nu är jag framme i Alvik, ska bli så skönt o träffa tjejerna, vi hörs senare idag!

Pöss!


FML känsla på höög nivå!

Hej!

Kom ut ur badet vid 22, sen dess har jag smsat med Alex lite till och skämt ut mig.. Skämde ut mig genom att stå i mitt rum med handduken över underkroppen medan jag tog på mig tröjan.. Persiennerna va uppfällda o röven va mot fönstret..SÅ LOSSNAR HANDDUKSHELVETET O SÅ STÅR DE FOLK DÄR UTE! åååh... alltid jag...

Sörjer att mamma ska ta mobilen och datan snart, vill INTE. Vill smsa juuu... Känns som mamma o syrran tror att jag är 9 år och inte kan ta eget ansvar över när jag ska sova för att orka upp... Vettefan var de vill komma med denna metod... Aja, första skoldan imorn! Längtar efter brudsen men är fortfarande chockad över allt som hänt...Vi får se hur humöret är imorn, börjar 9 och kommer uppdatera under dagen.

Godnatt på er! ♥

Att bada!

Hej vänner! Ligger i badet och smsar med Alex och spelar Jetpack som Tim laddade ner på min mobil, fett kul spel haha! Har legat här i några timmar men orkar inte gå upp! Det är såååå skönt!

Hörs när jag kommit upp, om jag kommer upp ;)


Nyss hemkommen!

Barnen gick väl vid 16 och sen gick jag och mamma till centrum med grannen, jag fick en tetermos! Kom hem för ett tag sen men det är fortfarande kallt som fan! Det vankas bad nu, får se om jag får sällskap av någon ;)

Hörs senare <3


God morgon!

Grabbarna Bus har vart här ett tag nu, jag har lyckats göra mig klar, Daniel och mamma har gått till garaget och fixar bilen. När de är klara blir de att gå till donken och handla frukost/lunch, tills dess är det svampbob som gäller!

Pöss!


Ligger omstoppad i sängen...

...och smsar med Alex. Jag läste precis klart en skvallertidning "hänt Bild" tror jag det var. Inte så värst rolig tidning men den funkar! Kan inte sova...

Imorgon vid 12 kommer Daniel hit med barnen ( Tim och Lucas ) ! Älskade små charmtroll! Daniel ska hjälpa mamma att byta vinterdäck på vår nya fina Reanault Scenic så då ska jag passa prinsarna :)

Jaja, vi hörs mer imorn!

Kyssen <3


So Quiet.

133 frågor
- som alla måste göra :]

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? -  Ja.
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Ja, annars kan man ju alltid gå förbi igen!
hur många har du varit kär i? - Ingen.
är du kär just nu ? Nej.

- Tio frågor om dig själv
namn? - Anna.
när fyller du år? - 12 oktober.
några piercingar? - En töjning i örat och en navelpiercing bara. :(
vad har du på dig just nu? - Trosor, BH, strumpor, jeans, stickad tröja.
vilken årstid är bäst? - Hösten.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vaknar pigg, äter frukost och lever livet. Typ.
vad tycker du mest om hos dig själv? - Ögonen och mina boobies.
vad är du bra på? - Att ha kul och göra folk glad.
vem älskar du mest på denna jorden - Familjen.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Sover hellre tillsammans med någon.

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig ?-  Jag själv.
vem är snyggast av dina vänner? - Alla är dunderheta.
vem är mest partyprisse? - Shade, Emelie och Sofia har delad plats.
vem är den du helst har filmkväll med? - Maya och Hanna.
vem av dina vänner är mest "evil" ? - Shade.

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Mamma och syster.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Bäst med mamma.
vem är farligast i din familj? - Ezter the Killingmachine.
vem ser roligast ut i din familj? - Mammsi.
vem är coolast? - Strike.
har ni något husdjur? - Ja, minizoo.
vem har du mest gemensamt med? - Syster.
står för underhållningen? - Mamma, Jag, Syster.
vem sover du oftast med? - Ingen.
roligaste kvällen med familjen? - Senaste myskvällen.

10 frågor om idag
vad har du gjort? -  Var på möte och sen och fikade med Sofia o sen träffade jag Rojda.
vad ska du göra nu? - Fortsätta ligga i sängen.
har du gjort något dåligt idag? - Neej.
vad har du ätit idag? - Viltskav med champinjoner o potatis.
har du duschat idag? -  Nej.
är du trött nu? - Nej, mår dåligt.
vad händer i morgon ? - Ska vara barnvakt åt världens sötaste barn!
går du i skolan? -  Ja, men inte förrän på tisdag.
har du varit i skolan idag? - Nej.

- ANNAT
Hur mår du just nu? - Inte bra alls, för orolig.
Har du piercat dig? - Ja.
Är du hungrig nu? - Nej.
Vad är klockan nu just nu? - 20:40
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook, Blogg.se, Msn, Skype.

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Rojda.
Vem ringde du senast?  - Rojda.
Vem sms:a till dig senast? -  Pablo.
Vem sms:a du till senast? -  Pablo.

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Gjorde det nyss.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - En vecka sen.

- ÖVRIGT
Har du sminkat dig idag? - Ja.

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Nej.
Vilket är ditt favoritband/artist? - De La Ghetto
Vad gillar du för musik? - I princip allt men mest spanskt.

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Ja.
Har du fler än 3 jeans? - Ja.
Har du fler än 5 tröjor? - Ja.

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ja.
Använder du wax? - Nä.
Använder du ögonskugga? - Ibland.
Använder du kajal? - Ja.
Använder du hårspray? - Ibland.
Använder du volymspray? - Nej.
Använder du skinspray? - Nej.
Använder du parfym? -  Ja.
Använder du brunkräm? - Nej.
Använder du rouge? - Nej.
Uppsatt hår eller hängande? - Hängande.
plattar/lockar du håret varje dag? - Plattar mer än vad jag lockar men inte varje dag.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej.

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Nej.
Har du kysst någon idag? -  Nej.
Har du ett förhållande? - Nej.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Aldrig.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Albert. Skämmigt.
Hur länge höll det?  - 1 fucking dag.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej.
Vem sov du senast bredvid? - Syster.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Alex.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - Aldrig.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - No idea.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? -  Aldrig.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Har ingen speciell.



There's nothing I wouldn't do to hear your voice.

Hej Babes! ♥

Har vart hemma ett tag nu. Va o träffade hunden och ägarna, min dagisfrökens dotter och hennes man. Hunden hette Pacha och va en Golden på 9 år. Han va skiiiiiiitsöt! Vi va ute me honom sen gick vi hem o fikade! Dom gav mig kaffe. Senast jag drack kaffe va jag typ 6 år o de mesta va mjölk. AVSKYR kaffe men...Drack en halv kopp o höll på o spy. Försökte hålla minen men de va knappt att de gick. När jag kom därifrån va klockan typ halv 2, vi bestämde att de skulle komma till oss nästa vecka för att se om Ezter och Pacha kommer överens. Det ska nog inte vara nåt problem. Gick iallafall hem efteråt och vänta på Sofia den fina! När hon kom gick vi upp o fikade i centrum och snackade om det jobbiga som hänt och sen om killar, killar, killar. Kändes skönt att få prata ut lite om hur jag känner, för hon verkar förstå mig på ett sätt som ingen annan gör...

Kom hem vid 5 nån gång tror ja..Har bara legat på sängen o legat vid datan och smsat den andra Fina. Har inte bölat lika mycket idag iallafall, skönt de! Joo, vet inte mer vad jag ska säga.

Nu Jonas, hoppas du hade en fin lässtund ;)

Död, försöker le...

Adjö babes ♥


Påväg nu...

...påväg mot Grimsta nu för att träffa hunden och ägarna till den. Jag är både trött och fortfarande ledsen, kan inte fatta vad som har hänt...ska träffa min älskade Sofia Engstrand idag oxå, ska bli så skönt. Tänker inte skriva om vad som hänt eftersom det inte är något man lägger ut i en blogg. De närmsta kan få veta och ni vet vilka ni är.

Bloggar senare, måste gå fortare nu.
Ciao <3


Gud, må detta vara en dröm, snälla!

Jag mår helt piss, fick veta en otroligt jobbig sak, är helt knäckt. Vet inte var jag ska ta vägen eller vad ska göra. Fucking skit asso.


Blir nog sista inlägget för ikväll!

Precis snackat klart med Pablo i Skype så nu blir de att gå ut med Ezter och sen krypa ner i sängen, ska på möte 11.30 imorgon med hon med hunden för att träffa hunden och träffa dom. Har äntligen fått tillbax min mobil och är överlycklig!! :D

Grannarna har typ fest..Kul! Men men...så kan de va. Har så jävla ont i huvet nu. Uttråkad är jag också för den delen. Är lite orolig över Alex också för han skickade ett skumt sms förut och nu svarar han inte. Vettefan vad jag ska göra. Aja...Ut me hunden va de ja.

Pöss och godnatt! ♥

Åkte till Bahamas på en weekend, landade nyss!

Ville bara skicka en fin hälsning från varma Bahamas till er i kalla Sverige! ♥

Börjar tröttna nu.

Börjar tröttna på dessa barn...tror på riktigt att de går på LSD! Tur att mamma har kommit hem så hon kan ta dom ett tag. Dom ska hämtas om typ 15 min, SKÖNT. Blir nog inte att träna idag men ska ringa samtalet och sen kanske träna hemma istället för på gymmet. Blir väl Skype med Pablo sen. Shit, var så trött igår när vi snackade så jag satt och garva heeeela tiden. Han tyckte jag va skitjobbig hehe :')

Ezter är inte alltför glad på barnen, hon ligger i TPL-mode i ett hörn medan Lukas går och bär runt på hennes bädd. Dom har fan vänt upp och ner på hela huset. Snart kommer syrran hit också innan hon går till jobbet. Hoppas jag får min mobil! Glömde fråga om den...fuck. Men ååååh pallar inte vill ha den NU, börjar bli helt jävla psykotisk!



Saknar dig, babe! ♥

Pöss ♥

Dethär med att vara barnvakt...

...är nog inte min grej, de har redan skruvat loss ringklockan, gjort Ezter arg, sprungit runt som två dårar och Jesper håller på och puttar ner Lukas från stolen hela tiden. Busungar! Och nu börjar jag bli hungrig...måste smygäta för att de inte ska se och vilja ha...How to do, how to do...?

Nu står Jesper och gnäller...Nanny Anna till undsättning! Ska ta hand om mina hungerproblem också..

Adjöken! ♥


Sitter barnvakt.

Planerna blev fler! Har inte hunnit ringa ang. hunden än för jag fick sitta barnvakt nu åt Jesper och Lukas. Lukas röjer runt efter Ezter och kastar boll fastän hon inte är så intresserad haha...Jesper sitter i mitt knä och är helt fascinerad av datorn...Har iaf orkat klä på mig nu! Nu börjar de röja, dags för barnprogram!


Jag och Jesper, Lukas i bakgrunden.

Uppdaterar senare ♥


Godmorgon världen!

Eller ja, särskilt god var den ju inte! Har inte varit uppe såhär tidigt på hela lovet. Den enda jag gör är att gäspa nu...Blev väckt av mamma för typ en timma sen för att grannen skulle komma och checka in mitt rum eftersom han ska måla det :) Såå lycklig för det! Sen passade vi de två små barnen när han sprang iväg och handlade en snabbis. Kollade på barnprogram med dom och jag måste säga att jag älskar barnprogrammens svordomar: Pillriga rosenblad!

Nu sitter jag här och chattar lite smått med de som är vakna, tänkte gå och göra lite frukost för att sen sälja en hamsterbur med mamma. Jag har inte några direkta planer för dagen, ska ringa ett samtal ang. om att jag eventuellt ska vara hundvakt i några dagar och sen vänta tills syrran vaknar för att se om hon kanske vill träna med mig, annars går jag nog ensam. Städa mitt rum också...Ska också höra med syrran när jag skulle få min mobil egentligen, dehär suger Könsorgan. Det kommer btw bli bättre uppdatering när jag får min mobil sen för då kan jag ju mobilblogga ;)


Piggaste!

Vi hörs väl senare idag då! ♥

Skype - min bästa vän när tråkigheten kommer på besök.

Tjo brää bloggen. Sitter och skypar just nu med Pablo. Kul, kul, han sitter på sin säng, utan byxor för er som vill veta, och tuggar tuggummi...Fullt normalt. Vill även tillägga att han är beroende av sin Iphone...:( Tråkmåns! Själv ligger jag bara och ser söt och charmig ut, som vanligt ;) höhö skenet bedrar...! Nä då. Nu snackar han, ville bara uppdatera lite.
Han sa inte så mycket så kan berätta att jag var med Maya och Hanna idag! Första gången på jättelänge! Vi tog en ganska lång promenad med Ezter, sen blev det svinkallt så det blev att gå hem till mig och kolla på lite youtube klipp och lite sånt, sen gick Hanna, o efter en Cola gick Maya också...Nu lät det som att hon stannade för Colan men så var inte fallet utan, jag, som den goda vän jag är, bjöd henne på en Cola! :) Snällis jag då! Mina bruds får fan vad dom vill!
Ville ba säga de!
Pöss! ♥

Bilderna jag lovade!

Mamma, Jag, Syster.

Ezter.

Strike.

Doris som liten. ♥

Bob.

Kungen.

Ärtan.


Hade tyvärr ingen bild på min pappa. :(


Hejsvejs ♥

Hej nya bloggen!

Shit vad skönt det känns att äntligen börja blogga igen, på en ny och fin blogg och få kunna skriva av sig som förut. En blogg är fan som terapi haha! Antar att vissa gamla läsare kommer följa denna blogg och till er nya läsare vill jag bara säga hej och jag hoppas att ni stannar!
Jag tänkte berätta lite om mig själv då mycket har förändrats:
Jag heter Anna och är 16 år och går första året på Realgymnasiet i Liljeholmen med inriktningen hund. Många känner inte till denna inriktning men kort sagt så lär vi oss om hundars beteende, historia, anatomi och hur man tränar dem. Jag trivs väldigt bra på skolan och i min klass och framförallt med inriktningen! Dessutom är min klass verkligen världsbäst!
Jag är en djurälskare på högsta nivå! Jag älskar verkligen djur av hela mitt hjärta, speciellt hundar. Jag har själv en hund som heter Ezter. Hon är en kinesisk nakenhund Powderpuff (med päls) på 6 år. Vi fick henne i februari 2011 alltså för nästan ett år sen. Och denna lilla dam förgyller min vardag med mycket skratt och glädje!
Sedan har jag en kanin, Strike. Han är typ 5 år och är en dvärgvädur med japansk teckning. Honom fick jag av grannen när jag gick i 7an eftersom de hade givit mig deras kanin, Bobo, som var 2 år men efter 2 veckor dog Bobo och då fick jag välja ut Strike.
Jag har också tre stycken guldhamstrar. Jag hade 4 tills för ett tag sen då min favorit och kelgris Doris dog. Jag har kvar Doris dotter Kungen som vi födde upp själva, hon är väl snart 1½ år och pappan var Mayas hamster Nemo som tyvärr också är död. Sedan har vi Bob som vi tror är syster med Doris. Bob är ca 2 år tror jag. Hon heter Bob för de i zooaffären sa att det var en kille. Och till sist har vi Ärtan! Den ända killen, han är minstingen som är 7 månader, förhoppningsvis ska han snart paras med Kungen!
Utöver att ta hand om mina djur på fritiden spenderar jag tid med kompisarna och med min mamma och min storasyster Elin som är 25 år. Jag står väldigt nära min syster och mamma. Det är liksom vi tre, tjejligan. Min syster och jag har bara samma mamma fast hennes pappa är ute ur bilden. Mamma och pappa är skiljda vilket gör att jag inte träffar pappa lika ofta som jag skulle vilja, men när det väl händer känns allt så bra!
Ja...Det var väl en liten presentation av mig själv! Har ni andra frågor är det bara att fråga på! :)
Kan slänga upp bilder på familjemedlemmarna i ett nytt inlägg!
Vi hörs! ♥

RSS 2.0